Vitályos Eszter: turisztikai fejlesztések kezdődnek a térségben

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Nagyszabású turisztikai fejlesztések indulnak a Pilisben és a Visegrádi-hegységben. Kormányzati támogatással 3 milliárd forintból 75 km-en felújítjuk az erdei kerékpárutakat, 100 új e-bringával biciklikölcsönző rendszer-hálózatot alakítunk ki és egy hegyi kerékpározásra alkalmas pálya is kiépül a Pilisi Parkerdő területén” – jelentette be Vitályos Eszter a közösségi oldalán.

A Pest megyei 3. számú választókerület elnöke videójában ismertette: a síelőknek jó hír, hogy a visegrádi Mogyoró-hegyen található Nagyvillám sípálya is megújul, azaz négyévszakossá válik.

„Egy korszerű, kétszintes vendégfogadó is épül, illetve a kisgyermekeknek egy új, tematikus játszóteret is kialakítunk, amely így még vonzóbb célponttá teszi a Dunakanyart a családok számára” – jegyezte meg Vitályos Eszter.

Az Emberi Erőforrások Minisztérium Európai Uniós Fejlesztésekért Felelős Államtitkárság államtitkára ugyanakkor bejelentette, hogy a környék parkolórendszerét is fejlesztik: 9 darab parkolóponton több mint 300 személygépkocsi tud majd kulturált, biztonságos és jól körülhatárolt helyszínen parkolni.

„A fejlesztés természetesen nem csak az itt élőknek, de az idelátogató turistáknak is nagy előrelépést jelent” – tette hozzá Vitályos Eszter.

A fejlesztésről szóló videó itt érhető el.

(Forrás: Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.