Vízhiány Szentendrén

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Az ivóvíz-közműhálózat karbantartási, felújítási munkái miatt 2021. május 12-én, szerdán 8 és 15 óra között Szentendre több területén szünetel a vízszolgáltatás – írja a DMRV Zrt.

Érintett városrészek: Rákóczi F. u.– Bogdányi u. és keresztutcái, a Bükkös part u.– Dunakanyar krt., valamint a Vasúti Villasor–Acél u.– Dunakanyar körút által határolt területeken.

A karbantartás idején az érintett területen kihelyezett, illetve mozgó lajtkocsival biztosítják az ideiglenes vízellátást!

A munkálatok végeztével azonnal helyreállítják a szolgáltatást. A DMRV Zrt. kéri, hogy gondoskodjanak a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről!

A karbantartás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérik, hogy a vízvételi helyeket (vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot) tartsák zárva.

A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klór szag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

Forrás: dmrvzrt.hu

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.