Ping-pong asztalokat vár a szentendrei Móricz Zsigmond Gimnázium

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Megunt, feleslegessé vált ping-pong asztalt, hálót, illetve ping-pong ütőt is szívesen fogad a szentendrei Móricz Zsigmond Gimnázium – olvasható a Szentendre Blogol nevű Facebook csoportban. A cél az, hogy a fiatalok hasznosan tölthessék el a tanórák közötti szüneteket.

Gergi Erna, az intézmény egyik pedagógusa a minap felhívást tett közzé a csoportban: bejegyzésében többek között arról írt, hogy a jó idő és a vírushelyzet miatt a szünetekben az udvarra irányítják a gyermekeket. Ennek apropójából pedig szeretnének kihelyezni ping-pong asztalokat, hogy a szünet aktívan és sportolással teljen el.

„Ha valakinél lenne olyan asztal, amit már nem használ, a Móricz Zsigmond Gimnázium szívesen fogadja. A szállítást meg tudjuk oldani. Ezen felül hálót, ütőknek is lenne hely. Nagyon szépen köszönjük a segítséget, az ifjúság nevében.” – olvasható a felhívásban.

Gergi Erna egy fotót is mellékelt, melyen látható, hogy jelenleg csak egy asztaluk van, amit akár használatba is vehetne a diákság, csakhogy hálójuk nincsen, ütőből is kevés áll rendelkezésre. Éppen ezért, ha valakinek van elfekvőben néhány felesleges eszköz, akkor ne dobja ki, hanem gondoljon az iskolára és lepje meg a fiatalságot.

(Forrás: Szentendre Blogol)

(Borítókép: Pixabay)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.