Immár két helyszínen is fogad adományokat a szentendrei karitász csoport

Pinterest LinkedIn Tumblr +

2021. május 14-től, azaz péntektől immár két helyszínen oszt és fogad adományokat a Szentendrei Szent Erzsébet Karitász Közösség – közölte a szervezet a Facebook oldalán. A segítő szándékú személyektől és a rászorulóktól azt kérik, hogy tartsák be a járványügyi szabályokat a karitász helyiségekben.

A városban tevékenykedő csoport minden szerdán 16-18 óra között az úgynevezett karitász szobában fogadja az érdeklődőket. Ez a helyszín a Kanonok utca 2. szám alatt található és a patikával szembeni zöld kapun kell bemenni.

A Paprikabíró utca 14. szám alatti ingatlan a karitász raktára – pontosabban a nagy parkolónál lévő raktárhelyiség utolsó része, ahol minden pénteken 16-18 óra között osztanak, illetve fogadnak adományokat.

Adományként jó állapotú tiszta gyermek és felnőtt ruhaneműt, lakástextilt, cipőt, játékot és kisebb háztartási gépeket és eszközöket tudnak fogadni. A karitász raktárban nagyméretű bútorokat, többek között ágyat, szekrényt, asztalt, kanapét és fotelt is el tudnak tenni a rászorulók számára. Mindenkitől azt kérik, hogy olyan tárgyakat adjanak le, amik hiánytalanok, működőképesek.

Arra is felhívják a figyelmet, hogy nyitvatartási időn kívül adomány fogadására nincs lehetőségük.

(Forrás: Katolikus Karitász Szentendre – Szent Erzsébet Karitászcsoport)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.