Vitályos Eszter: újabb elhanyagolt, régóta elzárt területek újulnak meg Szentendrén

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Szentendre Város Önkormányzata is támogatja az Annavölgy és a Lajos-forrási turistaház megújítását” – jelentette be május 13-án videóüzenetben Vitályos Eszter, Pest megye 3. számú választókerületének elnöke.

Az európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár videójában megjegyezte: újabb elhanyagolt és hosszú évtizedek óta elzárt területet újítanak meg és adnak vissza az embereknek Szentendrén.

„Annavölgy megújítása után egy új közösségi hely lesz, ahol a látogatók szép környezetben és élményszerűen ismerhetik meg a kihalófélben lévő magyar szépmíves mesterségeket. A Lajos-forrás melletti turistaház a teljes felújítása és környezetének rendezése után újra a természetbarátok kedvelt pihenő- és találkozóhelye lesz. Ezután mindenki látogathatja majd, újra megnyílik az érdeklődők előtt.” – ismertette.

Vitályos Eszter arról is beszélt, hogy a szentendrei önkormányzat május 12-i határozata – amelyet egyébként Fülöp Zsolt polgármester jegyez és melyet a TESZ-es, illetve a Fideszes képviselők is támogatnak – egy olyan előremutató együttműködésről szól, amelynek révén a fejlesztések megvalósulnak.

„Míg a város teljes képviselő-testülete belátta, hogy ezek az elképzelések mind a szentendreiek, mind a térségbe látogató turisták érdekeit szolgálják, addig a baloldali összefogás képviselő-jelöltjei valótlanságokkal és álhírekkel próbálják meg gerjeszteni feleslegesen az indulatokat. Számukra nem az emberek érdekei, hanem a politikai haszonszerzés és az adatgyűjtés a cél” – tette hozzá Vitályos Eszter.

Végezetül köszönetet mondott a szentendrei képviselő-testületnek a példás együttműködését, amelynek révén közösen dolgozhatnak a városért.

Vitályos Eszter Annavölggyel, illetve a Lajos-forrási turistaházzal kapcsolatos videója itt érhető el.

(Forrás és kép: Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.