Beat the Challenge – szurkoljunk együtt Nagy Daniéknak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Június 5-12. között négy nemzetközi influencer-csapat járja be Alsó-Ausztriát a Beat the Callenge – 6 days, 6 places kihívás jegyében. Magyarországot az Exatlon idei évadában szereplő Nagy Dani és kedvese, Nagy-Kovács Ramóna képviseli.

Lassacskán mindenki ismeri a vlogger házaspárt. Szeretik egymást és gyermeküket, odafigyelnek az egészségükre és példát mutatnak több tízezer magyarnak. Kettejük Instagramos követői tábora majdhogynem három (!) Debrecennel ér fel, ami azért nagy szó.

A „Beat the Challenge – 6 days, 6 places“ programban négy kalandvágyó csapatot hívtak meg Alsó-Ausztriába: Németország, Szlovákia, Csehország és Magyarország két-két versenyzőt állít ki, hazánkat Nagy Dani és Nagy-Kovács Ramóna képviseli.

A versenyzők gyönyörű tájakon járnak emellett nap, mint nap furfangos feladatokat kell teljesíteniük. Ebben az a nehézség, hogy a feladványokról csak előző este tájékoztatják őket, ráadásul van, amikor a kreativitásukat, máskor pedig a gyorsaságukat kell elővenni a tarsolyukból.

Kövessétek Dani és Ramóna kalandjait az Instagramon: Dani profilja itt, Ramónáé pedig itt érhető el.

Sok sikert kívánunk!

(Forrás: https://www.also-ausztria.info)

(Borítókép: montázs Nagy Dani és Nagy-Kovács Ramóna Instagram oldaláról)

 

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.