Isaszeg ellen szakadt meg a szentendrei labdarúgócsapat rossz sorozata

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Az elmúlt fordulókban nem sok babér termett a Pest megyei labdarúgó másodosztályban szereplő Szentendrei VSE csapatában, az elmúlt hétvégén viszont 4:0-ra győzték le a középmezőnyben tanyázó Isaszegi SE alakulatát.

Igencsak ráfért a javítás a szentendrei focistákra, hiszen a mostani győzelmet megelőzően utoljára május 8-án, a Csömör elleni hazai 1:1-es találkozón szereztek pontot. A motivált szentendrei gárda az Isaszeg ellen hamar vezetést szerzett, Pethő Bence a nyolcadik percbe szerezte meg csapata első gólját (1:0).

Ezután hosszabb gólcsend következett, mígnem Málits Márkó – aki egyébként mesterhármassal zárta a találkozót – a 42. percben 2:0-ra módosította az állást. A szünet után ismét eredményesnek bizonyult, és az 50. percben megszületett a harmadik szentendrei találat (3:0), a 11-es mezben játszó Málits Márkó a 90. percben vitte be a kegyelemdöfést (4:0).

A hétvégi győzelemmel nagy lépést tett a bennmaradás felé a Szentendre: ha a hátralévő két fordulóban a Leányfalu, vagy a Pomáz ellen legalább egy pontot szereznek, akkor már szinte biztosan megmenekülnek a kieséstől.

(Forrás: MLSZ Adatbank)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.