Ezeken a szentendrei vendéglátóhelyeken biztosan nézheted a foci EB-t

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ma este elkezdődik az Európa-bajnokság és többeket érdekel, hogy mely szentendrei vendéglátóhelyeken lehet követni a találkozókat. Most összegyűjtöttünk nektek néhányat közülük! A lista nem teljes, várhatóan folyamatosan bővülni fog.

Június 11-én este 21 órakor a Törökország-Olaszország találkozóval elkezdődik az Európa-bajnokság. Több városban, köztük Szentendrén is készülnek a vendéglátóhelyek az futballszurkolók fogadására.

Az RnB gasztrokocsma (Bükkös part 34.) még május végén azt írta a közösségi oldalán, hogy nagy kivetítővásznon lehet követni náluk a mérkőzéseket, sőt ajándék popcornt is kihelyeznek az asztalokra. A folyékony kenyért kedvelők Carlsberg csapolt sörrel is enyhíthetik a szomjukat. Asztalt a 06305603621-es számon lehet foglalni!

A Patak Bisztróban (Bükkös part 41.) az összes találkozót lehet követni, az érdeklődőket három tévével, illetve kivetítővel is várják.

A Trattoria Cardinale (Duna korzó 7.) kiírta, hogy a nyári EB-re készülve vettek egy 4K-s projektort, amelyet 300 centiméteres képátlóra fognak vetíteni. Aki volt náluk az Európa Liga és a Bajnokok Ligája döntőjén, az tudhatja, hogy most is érdemes újra beülni hozzájuk.

A lista még nem teljes, így ha tudtok további helyszínekről, ahol kivetítővel, valamint kedvezményekkel várják a szurkolókat, akkor írjátok meg nekünk kommentben!

(Borítókép: uefa.com)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.