Nem lesz víz csütörtökön több szentendrei utcában

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Június 17-én, csütörtökön 8-15 óra között az ivóvíz közműhálózaton történő karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés, az ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várható több szentendrei utcában – közölte a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. (DMRV).

A szolgáltató tájékoztatása szerint az említett időszakban a Kadarka utca teljes szakaszán, a Kisforrás utcában a Kadarka utcától a Kisforrás utca. 37 számig tartó szakaszon sem lesz víz. Ezeken kívül a Kálvária utca – Pomázi utca – Radnóti Miklós utca által határolt területen és a kapcsolódó keresztutcákban is nélkülözni kell a szolgáltatást.

A DMRV azt kéri, hogy a lakosok szíveskedjenek gondoskodni a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről. A hibaelhárítás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérik a vízvételi helyeket (vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot) zárva tartani.

A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klór szag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

(Forrás: dmrvrt.hu)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.