Szűrőkamion érkezik, negyven féle ingyenes vizsgálat várja a szentendreieket

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Idén is ellátogat Szentendrére a szűrőkamion: június 19-20-án 9-16 óra között a Lázár cár téren fogadja az érdeklődőket a speciális célra átalakított jármű – közölte az önkormányzat a település hivatalos oldalán. A szervezők kérik a szűrésre jelentkezők előzetes regisztrációját.

Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja keretében Szentendrére látogató buszra elsősorban az Izbég városrész lakosai vehetnek át VIP belépőt a megjelölt helyen, akik e-mailben is regisztrálhatnak. A programot azoknak ajánlják, akik szeretnének egy átfogó képet kapni egészségügyi állapotukról. A szűrővizsgálatok mellett harminc életmód pont, látványos anatómiai bemutató és rendőrségi tanácsadás is várja a rendezvényre kilátogatókat.

A szűrővizsgálaton való részvételhez szükség van regisztrálásra: a programiroda@egeszsegprogram.eu címre kell írni egy e-mailt, melyben fel kell tüntetnünk a nevünket és a telefonszámunkat is.

„Ingyenes regisztrációs VIP kártya személyesen átvehető az esemény fő támogatójánál, a Mi kell a nőnek Beauty Shop Drogéria üzletében (Szentendre, Kossuth L. u. 9.)” – közölte az önkormányzat.

Hozzátették azt is, hogy természetesen minden szentendrei lakos ugyanezen módon regisztrálhat a szabad helyek függvényében.

(Forrás: szentendre.hu)

(Borítókép: mediacure.hu)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.