Vitályos Eszter: Komolyan gondoljuk a megvalósítást!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A minap dr. Vitályos Eszter kezdeményezésére egyeztetést tartottak az M100-as autóúttal, az M0-ás, illetve M10-es autópálya fejlesztésével kapcsolatban – olvasható Pest megye 3. számú választókerületi elnökének a közösségi oldalán.

Dr. Vitályos Eszter beszámolója szerint a találkozón részt vett dr. Völner Pál, Esztergom térségének országgyűlési képviselője, Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, Czuczor Gergely, Budakeszi-Budaörs választókerületi elnöke, Gór Csaba, Budapest 4. számú választókerületének elnöke és Nagy Róbert, a Nemzeti Infrastruktúra fejlesztő Zrt. vezérigazgatója is.

Az Esztergomot az M1-es autópályával összekötö M100-as sztráda, illetve az M10-es és az M0-ás autópálya fejlesztésével kapcsolatos információk kiemelten foglalkoztatják a térséget. Szinte nem múlik el úgy egy hét sem, hogy valamely közösségi oldalon ne kerülnének szóba a projektek, nem mellesleg a lakosok és a közlekedők rendre kifejezik véleményeiket, illetve javaslataikat a beruházásokkal kapcsolatban.

Az Európai Uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár az egyeztetés kapcsán megjegyezte: a tervezés során természetesen figyelmet kapnak a helyiek, vagyis az agglomerációban élők igényei.

(Forrás és kép: Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.