Több baleset is történt a térségben

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vácon és Tahitótfaluban személyautók ütköztek, míg Szentendrén egy épületnek hajtott gépjárműnek segítettek a helyiek.

Pénteken dél körül összeütközött két személyautó Tahitótfaluban, az Ódry Árpád utca és a Szentendrei út kereszteződésében. A balesethez a szentendrei hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a gépkocsikat. A helyszínen rendőri irányítás mellett haladt a forgalom.

Pénteken reggel lecsúszott az úttestről, majd egy fogászat épületének hajtott egy Mazda Szentendrén. A Szentendre Blogol Facebook csoportban jelent meg a bejegyzés, melyben egy idős házaspárnak kérnek segítséget, ugyanis a Korona utca 1 szám alatt található fogászat oldalának ütköztek autójukkal, és a szintkülönbség miatt képtelenek kitolatni. Az autót egy arra közlekedő postakocsi próbálta kihúzni, de sajnos nem járt sikerrel. Végül egy vállalkozó teherautójával az útra tudta húzni a gépjárművet.

Csütörtökön délután egymásba futott két személyautó Vácott, a Szent László úton. A balesethez a város hivatásos és önkéntes tűzoltóit riasztották. Az egységek áramtalanították a járműveket. A balesetben három ember volt érintett, közülük két embert könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba.

Fotók: Vác HTP / Szentendre Blogol
Forrás: katasztrofavedelem.hu / baleset-info.hu / Szentendre Blogol

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.