Szentendrei Teátrumban vendégeskedett dr. Vitályos Eszter

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Tegnap este a Szentendrei Teátrum vendége voltam a MűvészetMalomban Bús Balázs kollégámmal a Nemzeti Kulturális Alap alelnökével.” – számolt be a július 12-i rendezvényről közösségi oldalán dr. Vitályos Eszter.

Pest megye 3. számú választókerületének elnöke ismertette, hogy a Kaláka Zenekar Bogdán Zsolt kolozsvári színművész szuggesztív közreműködésével Kányádi Sándor verseiből és írásaiból állított össze katartikus estet.

„Gratulálok Lőrinczy György igazgató úrnak (Szigetmonostorról) – a sokszínű, igényes nyári műsorhoz! Sikeres pályázataik eredményeként az EMMI és az NKA összesen 57 millió forinttal támogatja Szentendre előadóművészeti programjait és a helyszínek fejlesztését.” – jelentette ki.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára beszámolt arról is, hogy a telt házas előadás szünetében megismerkedhetett Bánk bánnal és Gertrudis királynéval is, vagyis a Horányban élő világjáró operaénekes házaspárral Mester Viktóriával és Molnár Leventével, valamint kislányukkal Ajnával.

(Forrás és képek: dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.