Diákmunka dömping: büfés kisegítőként lehetsz jelen a Honvéd-Villareal mérkőzésen

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Igazi modellalkatod van és kipróbálnád magad hostessként? Nem riadsz meg attól, ha szállodai szobákat kell kitakarítanod? Szívesen segítenél egy büfében? Akkor ne habozz és válassz a Diákmunka Budapest / Student Work Budapest csoport ajánlataiból.

TOP 1: MODELL, HOSTESS, STATISZTA MUNKA

Várják a lelkes 16-35 év közötti pályázókat (18 év alatt szülői beleegyezéssel), akik dolgoznának 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗹𝗹, 𝗮𝗹𝗸𝗮𝗹𝗺𝗶 𝗵𝗼𝘀𝘁/𝗵𝗼𝘀𝘁𝗲𝘀𝘀 és 𝘀𝘁𝗮𝘁𝗶𝘀𝘇𝘁𝗮 munkakörben. A posztot Niki Katona tette fel a csoportba, privát üzenetben vagy hozzászólás formájában várják az érdeklődőket. A munkák nagyrészt 𝐁𝐮𝐝𝐚𝐩𝐞𝐬𝐭en zajlanak, úgyhogy olyanok jelentkezését várják, akiknek ez nem okoz problémát. Náluk kipróbálhatod magad a kifutón, fotózásokon, reklámfilmben, videóklippben.

A poszt itt érhető el.

 

TOP 2: SZÁLLODAI SZOBAFELÚJÍTÁS (JÚLIUS 26-AUGUSZTUS 1.)

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest részére keresnek 18 év feletti diák-munkavállalókat, szállodai szobák takarítására. Az érdeklődőknek ágyneműcserében, szobai asztalok lepakolásában, letörlésében, törölközők pótlásában, összehajtogatásában kell segédkezniük, továbbá az ő feladatuk a szemetes ürítése és a takarítás.

Elvárások: a jelentkezőknek 07.26-08.01. közötti napokat kell vállalniuk. Udvarias viselkedés, megbízhatóság, angol vagy német nyelvismeret szükséges.

A szálloda napi egyszeri étkezést is biztosít a munkatársaknak! Munkavégzés helye: Budapest, V. kerület. A munkaidő 7:30-tól 16:00-ig, illetve 18:00-tól 22:00-ig szól, és óránként 1300 forint üti a munkavállalók markát.

Jelentkezni itt lehet.

 

TOP 3: BÜFÉ KISEGÍTÉS A BUDAPEST HONVÉD-VILLAREAL MECCSEN (JÚLIUS 24.)

Július 24-én rendezik meg a Bozsik Arénában a Honvéd-Villareal mérkőzést: erre a napra büfékisegítésre keresnek embereket. Kasszások nettó 1105 forint/óra bérért, a hátsósok (ételeket, italokat adnak ki, kasszázni nem kell) nettó 1010 forint/óra fizetségért, míg a runnerek (árumozgató fiúk) nettó 1105 forint/óra pénzért állhatnak munkába.

A munkavégzés pontos helyszíne, Budapest 19. kerület, Puskás Ferenc u., Bozsik Aréna. A munkaidő szombaton 15 órától szól estig, a várható végzés 21:30 és 23:00 között lesz. Ha tetszik a munka, lehet máskor is menni.

Elvárások: nappali tagozatos diák jogviszony (aktív/passzív), betöltött 18. életév, megbízhatóság, egészségügyi kiskönyv

Jelentkezni az anett.kikl@worklandplus címen lehet.

(Forrás: Diákmunka Budapest / Student Work Budapest csoport)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.