Vízelvezető árokba csúszott egy autó Szentendrén

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Augusztus 5-én, csütörtökön délelőtt a Dera-patakba torkolló vízelvezető árokba csúszott egy gépkocsi Szentendrén, az Irányi Dániel utcánál – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Hadházi Kornél rendőr őrnagy megkeresésünkre elmondta, hogy egy idős bácsi gépjárművével egy vízelvezető-árokba csúszott. Az eset során sem anyagi kár, sem személyi sérülés nem történt.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentendrei hivatásos tűzoltók dugólétra és mentőkötél segítségével szabadították ki a vezetőt. A jármű kiemeléséhez a fővárosi hivatásos tűzoltóktól érkezett segítség.

A baleset a Pannóniatelepen található Irányi Dániel utca végén történt. Egy szemtanú, a Szentendre blogol csoportban azt írta, hogy a sofőr eltévezd, meg szeretett volna fordulni és gyakorlatilag beletolatott a vízelvezető árokba. Mivel elég meredek a töltés, és az eső miatt csúszóssá vált a terep, így a tűzoltók által lefektetett létrán tudott kimászni, majd a kihúzták a kocsit, ami végül simán el tudta hagyni a helyszínt.

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.