Ismét vízhiány várható Szentendrén

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nyomáscsökkenés, illetve vízhiány várható augusztus 11-én, szerdán reggel 8 és 12 óra között Szentendrén – tájékoztatta a lakosságot a DMRV Zrt.

Tűzcsapbeépítés miatt az alábbi területek érintettek: Szentlászlói úton a Templom u. és Csicserkó u. közti szakasz, és a kapcsolódó keresztutcák; a Kapisztrán u. és a kapcsolódó keresztutcák; a Mikszáth u., Wesselényi u. valamint ezekhez kapcsolódó keresztutcák; az Anna u. és a kapcsolódó keresztutcák; valamint a Pilis u. és a kapcsolódó keresztutcák.

A DMRV Zrt. arra kéri a lakosokat, hogy gondoskodjanak a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről, illetve a vízvételi helyeket (vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot) tartsák zárva a karbantartás ideje alatt, a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében.

A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klór szag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

Forrás: DMRV Zrt.

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.