Parkolóhelyeket festenek fel a pilisvörösvári Dózsa György utcában

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Szeptember 14-én várhatóan egész nap eltartanak a parkolóhely felfestési munkálatok a pilisvörösvári Dózsa György utcában, ezért az önkormányzat azt éri a lakóktól, hogy kedden reggel 7 órától ne parkoljanak a Dózsa György utcában a Nagyváradi és a Táncsics Mihály utca között a páratlan, vagyis a Bányatelep felé vezető oldalon.

A városvezetés közölte, hogy a lakossági igényekkel összhangban kívánnak megoldást találni a parkolási problémára. A koncepcióról még június közepén tájékoztatták az érintetteket. A megoldást, vagyis a tervezett parkolóhely létesítést több ütemben valósítják meg: most harmincegy férőhelyes parkolósávot festenek fel. Az önkormányzat tájékoztatása szerint a munka kedden zajlik, és legkorábban másnap reggeltől lehet parkolni a helyszínen.

„Miután a parkolósáv elkészült, kérjük ügyeljenek arra, hogy a jármű ne lógjon túl a felfestésen se az úttest, se a járda irányába. Fontos, hogy a gyalogosok, a babakocsit használók, a kerekesszékkel vagy kocsival közlekedők, valamint az utcában élők is zavartalanul közlekedhessenek, biztonságosan elférjenek. A szabályok betartását a közterület-felügyelők fogják ellenőrizni.” – tette hozzá az önkormányzat.

(Forrás: pilisvorosvar.hu)

(Borítókép: Google Maps)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.