Szentendrére látogatott Azbej Tristan államtitkár

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dr. Vitályos Eszter invitálásának eleget téve szeptember 13-án, hétfőn délután Szentendrére látogatott Azbej Tristan, a Minisztereknökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára. Az érdeklődők a HÉV-megállónál találkozhattak a politikussal.

„Jó volt látni, hogy milyen sokan vagyunk, akik nem felejtették el Gyurcsány bűneit, azt, hogy 2010 előtt hogyan tette tönkre Magyarországot. Ne engedjük, hogy visszatérjen a múlt, hogy ismét azok ragadják meg a hatalmat, akik egyszer már tönkretették az országot!” – közölte közösségi oldalán dr. Vitályos Eszter.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára rámutatott: ha visszajönne Gyurcsány és az általa vezetett baloldal, veszélybe kerülnének a közösen elért eredményeink. Például a családtámogatási rendszer, az otthonteremtési támogatás, a rezsicsökkentés, az elmúlt években elért gazdasági növekedés, a 2010-től létrehozott új munkahelyek és a bevándorlás elleni küzdelmünk is!

„Gyurcsány Ferenc a nyolc éves kormányzása alatt eladósította az országot és dobra verte az állami vagyont, eladta a ferihegyi repülőteret, a Mol-részvényeket, MÁV Cargot, és külföldi kézbe került az össze energiaszolgáltató cég is. Mindezt úgy, hogy a bevételek elfolytak, eltűntek, így az ország a gazdaság válsághoz szinte térdre rogyva érkezett, ezért 2010-ben hajszál híja volt, hogy Magyarország nem jelentett államcsődöt. Azért fontos, hogy csatlakozzanak a petícióhoz, hogy megmutassuk Gyurcsány Ferencnek, sokan vagyunk, akik emlékeznek még az ő kormányzására. Ne engedjük, hogy visszatérhessenek! Önre is szüksége van a Hazának!” – tette hozzá a Pest megye 3. számú választókerületének elnöke.

Azbej Tristan a közösségi oldalán a következő szavakkal köszönte meg a meghívást:

„Köszönöm Szentendrének és Vitályos Eszternek a baráti fogadtatást! Megnyugtató, hogy ennyien emlékeznek arra, hogy a Fidesz-KDNP milyen helyzetben vette át az országot 2010-ben, a gyurcsányi pusztítás után. A stabil gazdasági helyzet megteremtése mellett meg tudjuk védeni keresztény kultúránkat, sőt a Hungary Helps – Magyarország segít programmal a hazánkat fenyegető migrációt is enyhítjük. Ne engedjük, hogy Gyurcsány újra tönkre tegye, amit együtt elértünk! Írja alá Ön is a petíciót! Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!”

(Forrás és képek: dr. Vitályos Eszter és Azbej Tristan közösségi oldalai)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.