Önkénteseket keres a Szentendrei Árvácska

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Élet a menhelyen – Önkénteseket keresünk elsősorban Facebook-posztok írására” – olvasható a felhívás a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület Facebook oldalán. Várják azok jelentkezését, akik időt és energiát nem sajnálva tevékenykednének a menhelyért.

Szívesen besegítenél az Árvácska menhely munkájába? Szabatosan fogalmazol és jó a helyesírásod? Legalább felhasználói szinten jártas vagy a közösségi oldalak világában? Rászánnál heti pár órát arra, hogy önkéntesként segítsd mintegy 200 négylábú védencünket?” – írják az oldalon.

Az Árvácska csapata olyan állatszerető önkénteseket keres, akik segítenek tudósítani a menhelynél zajló eseményekről.

„Nem szükséges, hogy profi szövegíró legyél, de nem árt, ha jól bánsz a szavakkal. Ha esetleg képeket, bannereket is tudsz összerakni, az pláne óriási segítség lenne. Bizonyára tudjátok, az oldalt kizárólag önkéntesek szerkesztik kevés szabadidejükben, így – ha segítenél és jelentkezel – Te is ennek a roppant lelkes, maroknyi csapatnak válsz a tagjává.” – tették közzé.

Ha a fentiek alapján valaki kedvet kapott egykis munkához, annak a szentendre@arvacska.hu címre kell egy rövid üzenetet és pár soros bemutatkozót küldeni.

(Forrás: Szentendrei Árvácska)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.