Vitályos Eszter: Uniós források az emberek szolgálatában!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Online formában tartottuk meg az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) éves kommunikációs konferenciáját. Idén a rendezvény fókuszába az egyre hangsúlyosabban megjelenő digitalizáció, a szerteágazó digitális megoldások bemutatása került” – számolt be dr. Vitályos Eszter.

Pest Megye 3. számú választókerületének elnöke megírta: az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program fejlesztései minden ágazatban megjelennek, legyen szó akár az egészségügy, a szociális szféra, a család- és ifjúságügy, a felsőoktatás vagy a köznevelés területéről.

Tájékoztatása szerint a 2021-2027 közötti programozási időszak előkészítése és az EFOP Plusz célja egyebek mellett, a kevésbé fejlett területek fejlesztése, a hátrányos helyzetűek segítése.

„Mindemellett a szociális ellátások fejlesztése, a sérülékeny csoportok védelme, a munka és magánélet egyensúlyának biztosítása is szintén szerepel a következő időszak célkitűzései között. Magyarország nem titkolt szándéka, hogy 2030-ra az Európai Unió öt legélhetőbb állama közé tartozzon. Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!” – tette hozzá az országgyűlési képviselő.

(Forrás és kép: dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.