Cserbenhagyásos baleset történt Szentendrén, keresik a vétkes sofőrt

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kedves csoport tagok, a mai napon Szentendrén a Pap-szigetnél cserbenhagyásos balesetet szenvedtem! Szeretném a segítségeteket kérni, a tettes előkerítésében.” – írta január 5-én Csoda Pisti a Szentendre blogon Facebook csoportban.

Elmondása szerint a vétkes autóról és tulajdonosáról több kép is készült, a szemtanúk szerint egy középkorú szőke hölgy volt az elkövető. A kocsi egy Seat kisbusz volt szürke motorháztetővel.

„Ez a kedves hölgy volt olyan figyelmes hogy miután használhatatlanná törte az én kocsimat (zöld Renault Scenic) elhajtott. A kocsim defektet kapott, leszakadt az első lökhárítója és sérült a hűtőrendszer, elfolyik a hűtővíz, bal fényszóróm és mindkét ködlámpám búcsút intett az autónak.” – tette hozzá a vétlen sofőr.

Csoda Pisti azt írja, hogy járművében több százezres kár, keletkezett, ráadásul a munkája elvégzéséhez elengedhetetlen a kocsi.

„Arra szeretném megkérni a csoport tagokat hogy ha valaki felismeri ezt az autót vagy tudja a rendszámát, az vegye fel velem a kapcsolatot, hogy a rendőrség megkezdhesse az eljárást a tettes ellen! Elérhetőségem +36303920388” – írta a bejegyzésében.

(Forrás és képek: Szentendre Blogol)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.