Több mint 54 millió forintból fejlesztették a Pilisvörösvári Szakrendelőt

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Befejeződtek a munkálatok a Pilisvörösvári Szakrendelő alagsorában. Közel 200 négyzetméteres területet tudtak felújítani a több mint 54 millió forintos támogatásból, amelyet az Emberi Erőforrások Minisztériuma biztosított” – közölte közösségi oldalán dr. Vitályos Eszter országgyűlési képviselő.

A politikus – aki egyébként a Fidesz-KDNP térségi országgyűlési képviselő-jelöltje lesz az idei választáson – ismertette, hogy a felújításnak köszönhetően a rendelőktől és a személyzeti öltözőktől elhatárolt területen végezhetik majd a jövőben az anyagmozgatási és raktározási feladatokat.

„A beruházás lehetővé tette azt is, hogy új zárható helyiségekbe került a sterilizáló berendezés és az informatikai központ, illetve kicserélték a vízvezeték- és elektromos vezeték rendszert, valamint új lámpákat és beltéri ajtókat szereltek fel. Az érintett terület új padló- és falburkolatot kapott. Gratulálok a beruházáshoz! Hajrá, Pilisvörösvár! Hajrá, Pilis-Dunakanyar!” – tette hozzá az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára.

(Forrás: dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

(Kép: Pilisvörösvári önkormányzat Facebook oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.