Házasság Hete: idén is lesznek programok Szentendrén

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A Szentendre Barátai Egyesület, valamint a Nők Szentendréért Egyesület idén is csatlakozik a Házasság Hete elnevezésű mozgalomhoz, melynek keretében február 14-20. között különleges programokkal várják az érdeklődőket.

Közel két évtizede Angliából indult el a világot meghódító kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy héten keresztül a házasság és a család fontosságára hívja fel a figyelmünket.

Az országos rendezvénysorozat célja, hogy az egyházak mellett a civil szervezetek segítségével népszerűsítse a házasság és a család intézményét, rávilágítson a házasság, a család értékeire, valamint hogy segítséget nyújtson a házasságra készülőknek vagy a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek.

A szervezők tájékoztatása szerint február 14-én, hétfőn Vrábel Krisztina oszt meg házasság heti receptet az érdeklődőkkel. Február 15-én, kedden 19 órától az Offline Centerben (Ady Endre u. 6/B) Süveges Gergő és Süvegesné Rudan Margit: És mi van a happyend után? című előadását tekinthetik meg a párok. Utóbbi programra itt lehet regisztrálni.

Február 16-án, szerdán 19 órától szintén az Offline Centerben a KétIgen Alapítvány jóvoltálból Kigyóssy Örs és Kigyóssy-Bozsó Andrea beszél a párkapcsolat-ápolás fontosságáról. A program regisztrációhoz kötött, az űrlap itt érhető el.

Február 17-én, csütörtökön 19 órakor kezdődik a Pótkulcs nevű vendéglátóhelyen (Főtér 11.) a Házastársak Jazzkoncertje. A helyszínen Strausz Eszter – Vörös László Duó, illetve Antal Tibor & Bartók Vince lép fel. Regisztrálni itt tudnak az érdeklődők.

Február 19-én, szombaton reggel 9-kor a Bükkös patak hídjánál flashmobot, azaz villámakciót tartanak, február 20-án, vasárnap 17 órától pedig az Offline Centerben Uzsalyné Dr. Pécsi Rita:
KI-találjuk, vagy MEG-találjuk magunkat? A nemi identitás kérdései címmel tényekről és tévhitekről fog beszélni. Erre a programra is kell regisztrálni, mely itt tehető meg.

 

A szentendrei programsorozat Facebook eseménye itt érhető el.

 

(Forrás: Szentendre Barátai Egyesület/Nők Szentendréért Egyesület)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.