Vitályos Eszter: az együttműködés alapja a bizalom!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Tisztelt Fülöp Polgármester Úr! Ön már nem először állít valótlant! Fény derült egy újabb kisstílű megtévesztésére, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni” – írta közösségi oldalán dr. Vitályos Eszter, abban a bejegyzésében, amelyet Fülöp Zsolt szentendrei polgármesternek címzett.

A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője közösségi oldalán tette közzé a személyes hangvételű írását, melyet változtatás nélkül közlünk:

„Ön engem egy személyes egyeztetésre hívott a város ügyeivel kapcsolatban, nem pedig egy kampányeseményre. Elfoglaltságom miatt a felvetett témákról Önt írásban, részletesen tájékoztattam, az én kérdéseimre viszont a mai napig nem jött válasz. Utólag, a helyi sajtóból derült ki számomra, hogy levele csupán megtévesztés volt és a tervezett tárgyalásunk idején valójában egy politikai színjátékot tartottak a Városházán.

Most szeretném tisztázni: nem kértem Öntől segítséget, hogy eljuttassam a mondanivalómat a választóknak, ezt nap mint nap személyesen teszem meg a településeket járva, a lakosokkal beszélgetve. Ennek van itt az ideje ugyanis, és nem a semmitmondó politikai cirkusznak, amit szervezni óhajtott.

Hivatalosan még el sem kezdődött a kampány, Ön, mint „független” polgármester máris elkötelezte magát a baloldal mellett és ismét megpróbált tudatosan rossz színben feltüntetni. Engem viszont nem abból a fából faragtak, hogy szó nélkül hagyjam a tisztességtelenséget!

A hamis meghívó egy olcsó és kisstílű politikai trükk volt.

Ön a szentendreiektől nem erre, hanem az Ábrányi-program 186 ígéretére kapott felhatalmazást, amikből két és fél év után még mindig nem látszik szinte semmi. Mindazonáltal én továbbra is teszem a dolgomat, mert az egyetlen célom térségünk, a Pilis-Dunakanyar fejlesztése! S továbbra is hiszek a közösségünk erejében!”

Dr. Vitályos Eszter egy linket is elhelyezett a bejegyzésében, amelyen két dokumentum érhető el. Az iratok megtekintése után mindenki eldöntheti, hogy Fülöp Zsolt polgármester vajon megpróbálta-e őt megtéveszteni.

(Forrás és kép: dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

(Borítókép: Korábbi illusztrációs felvétel dr. Vitályos Eszterről)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.