Vitályos Eszter szövetséget és együttműködést ajánl a vállalkozóknak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Szentendrén a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara – PMKIK által szervezett fórumon élőben és online is találkozhattam térségünk vállalkozóival” – közölte március 17-én, csütörtökön közösségi oldalán dr. Vitályos Eszter.

A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője – a kormánypártok térségi jelöltje – először leszögezte, hogy őszintén tiszteli a vállalkozókat és Magyarország egyik pillérének tekinti őket, továbbá úgy gondolja, hogy nagyrészt ők tartják a vállukon a gazdaságot. A politikus szerin ennek köszönhetően nemcsak a mindennapi megélhetésünk, hanem a biztonságunk és fejlődésünk is meghatározó módon múlik a cégek sikerességén.

Éppen ezért dr. Vitályos Eszter a vállalkozókban azokat az embereket látja, akik munkahelyeket teremtenek, fizetést adnak, pozitív jövőképet mutatnak és ezáltal a közösségeinket szolgálják.

„Szövetséget és együttműködést ajánlok mindenkinek, akit ugyanaz a cél vezérel: közösségeink fejlesztése, Magyarország előbbre jutása. Várom a közös munkát mindazokkal, akikkel ebben egyet tudunk érteni! Hajrá, Pilis-Dunakanyar!” – tette hozzá a politikus.

(Forrás és kép: dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.