Harmadik alkalommal rendeznek Darts kupát Dunabogdányban

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Április 9-én egyéni verseny hirdet minden darts rajongó számára a Darts Club Dunabogdány. A torna szombaton délelőtt 10 órakor kezdődik.

A szervezők tájékoztatása szerint a versenyben alsó és felső korhatár sincs, a nők és a férfiak azonos mezőnyben indulhatnak. A mérkőzések az elődöntőkig 3, az elődöntőkben 3, a döntőkben 5 nyert legig mennek.

A 501-es mérkőzéseket rendeznek, melyeket dupla kiszállóval kell lezárni. A kezdés jogát a játékosok bullra dobással döntik el. A bullra dobást az ágrajzon felülről érkező játékos kezdi.

Amennyiben döntő leget kell játszani, akkor az a játékos kezd, aki az első leget is kezdte.

A verseny pénzdíjas, a beérkezett nevezési díjak hatvan százalékát szétosztják az első három helyezett között, valamint éremmel és tárgyi ajándékokkal díjazzákók a győzteseket. A nevezési díj 3000 forint fejenként, ami magába foglal egy pár főtt debreceni kolbászt, mustárral, kenyérrel, a már megszokott módon.

A versenyre 7 verseny és egy gyakorló tábla áll rendelkezésre. Arra kérnek mindenkit, hogy legkésőbb április 7-ig jelezzék részvételi szándékukat a Darts Club Dunabogdány Facebook oldalán, vagy a bimeriskft@gmail.com email címen.

„Az eseményről fénykép és videó felvételeket készítünk promóciós céllal. A nevezéssel a versenyzők hozzájárulásukat adják a felvételeken történő megjelenésükhöz. A felvételekkel kapcsolatosan később semmilyen követeléssel nem élhetnek a rendezőség felé.” – hangsúlyozták a szervezők.

A versenytt Dunabogdányban, a Kossuth Lajos út 101. szám alatt rendezik meg. A klub udvarán korlátozott számban parkoló helyeket biztosítanak az autóval érkezőknek. Szeretettel várnak minden versenyezni vágyót, sportkedvelőt, családtagokat és kísérőket.

(Forrás: Darts Club Dunabogdány)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.