Több mint 61 millió forint támogatást nyert el nyolc vállalkozás

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A Magyar Falu Program keretében nyolc térségi vállalkozás összesen több mint 61 millió forintnyi vissza nem térítendő támogatást nyert – közölte közösségi oldalán Rétvári Bence, Dunakanyar térségének újraválasztott országgyűlési képviselője.

A politikus beszámolt arról, hogy a Váci járásban három vállalkozás összesen 18,7 millió forintot kapott, míg a Szobi járás területén működő öt cég több mint 42,6 millió forintban részesült.

A 0627.hu portál írta meg, hogy a Dél Borsod Bau Kft. (Tésa) több mint 9,9 millió forintot, az EDISZAND PANZIÓ Vendéglátóipari és Kereskedelmi Kft. (Kemence) több mint 8,6 millió forintot, Flamich Gábor egyéni vállalkozó (Szokolya) 8,9 millió forintot, a Ligeti Design Kft. (Bernecebaráti) több mint 9,9 millió forintot, az OSZI-BOLT Kft. (Nagybörzsöny) több mint 5 millió forintot nyert.

Rétvári Bence a közösségi oldalán megjegyezte: fontos, hogy a magyar gazdaság lendülete ne törjön meg az orosz-ukrán háború hatásai miatt se, ezért a helyi kisvállalkozások megerősítése a választókörzetében is fontos.

Forrás: Rétvári Bence közösségi oldala/0627.hu/hidlap.hu
Borítókép: Dr. Szentes Szilárd, Magyar Természetjáró Szövetség

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.