„A testem most éppen hihetetlen dolgokat művel”: Rihanna csak úgy ragyog a Vogue májusi címlapján

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rihanna nem ismer pardont merész, divatos kismama külsejében, amióta bejelentette terhességét partnerével, A$AP Rocky-val januárban, megörvendeztetve rajongóit a kivágott felsői, áttetsző ruhái és hasláncai választékával. Most ő az amerikai Vogue májusi számának sztárja, amelynek címlapján egy tűzpiros csipke bodyban és egy hozzáillő AlaIïa kesztyűben tündököl – írja a CNN Style.

A magazinnak adott kísérőinterjúban a szupersztár őszintén beszélt az elmúlt hónapok forgatagáról, és annak okáról, hogy miért hangsúlyozza ki a testét, ahelyett, hogy elrejtené.

„Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, azt gondoltam magamban, hogy kizárt, hogy én kismama osztályra menjek bevásárolni. Sajnálom, túl szórakoztató kiöltözni” – mondta a Vogue-nak. „Nem fogok lemondani erről csak azért, mert a testem változik.”

Annie Leibovitz fotózásán Rihanna többféle megjelenésben pózol egy díszes párizsi szállodai szobában a város divathetén. Megmutatja kidudorodó pocakját egy drámai fátyolos Jean Paul Gaultier couture-ruhában, egy piros Rick Owens rövidített kabát és hosszú szoknya együttesében, valamint egy párnás Marc Jacobs kabátban a saját Savage X Fenty alsónadrágjával párosítva.

A címlapsztori kevesebb, mint három hónappal azután érkezik, hogy megjelentek Rihanna első nyilvános fotói leendő anyaként, ahol ő és A$AP Rocky szerelmesen pózoltak Harlemben, miközben egy alulról kigombolt vibráló vintage Chanel pufikabátot, alacsony szárú farmert és Chanel láncövet viselt. Azóta is minden nyilvános szereplést felhasznált egy-egy újabb figyelemfelkeltő szett bemutatására.

„Azt hiszem, most még többre is igent mondok, mert tudom, hogy ennek a másik oldalán másképp lesz” – nyilatkozta az interjúban. „Eleinte valamiféle varázslatos változásra számítottam, de igazából az maradok, aki vagyok… Egyetlen felkérés sincs elutasítva.”

„A testem most éppen hihetetlen dolgokat művel”

A divathónap teljes ideje alatt Rihanna volt a sztár. A milánói Gucci shown rövid latex topban és túlméretezett lila bundában jelent meg, amit a Dior bemutató követett, ahol áttetsző fekete csipkekombinét viselt térdig érő lakkcsizmával.

Számomra valójában az a ruha áll a legközelebb a kismamaruhákhoz, azok közül, amiket eddig viseltem” – mesélte Rihanna a Vogue-nak a teljesen fekete Dior megjelenése kapcsán. Ehhez a merész ruhához szintén Savage X Fenty fehérneműt vett fel, mondván: „Figyeljetek, ettől függetlenül is látni fogják a bugyimat. Szóval akkor már legyen inkább a sajátom.”

Rihanna elmondta, hogy ő és A$AP Rocky nem terveztek babát, „de természetesen nem is terveztünk ellene sem”, és elmagyarázta, milyen közel kerültek egymáshoz a világjárvány első napjaiban, miközben egy terepjáró túrán voltak. „Annak idején vált ő a családommá” – mondta, később hozzátéve, hogy: „egyszerűen úgy érzem, hogy az élet bármely részét meg tudom csinálni mellette.”

Bár Rihanna szülésének várható ideje még mindig nem publikus, a múlt hónapban elárulta az Elle-nek, hogy már a harmadik trimeszterében jár. A Vogue-nak pedig azt nyilatkozta, reméli, sikerült „újradefiniálnia, hogy mit tekintenek »tisztességesnek« a terhes nők számára”.

„A testem most éppen hihetetlen dolgokat művel, és nem fogok szégyenkezni emiatt” – közölte. „Ezt az időt ünnepinek kellene érezni. Mert miért is kellene elrejtened a terhességedet?”

Forrás: CNN Style
Fordította: Répási Erna
Képek: Independent, The Limited Times

 

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.