Vitályos Eszter átvette országgyűlési képviselői mandátumát

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Április 20-án, szerdán vette át országgyűlési képviselői mandátumát dr. Vitályos Eszter, az eseményen a választókerületből tizenhárom polgármester volt jelen. A politikus hangsúlyozta: a következő négy évben az egész térségért és annak minden lakójáért fog dolgozni.

„Szeretettel köszöntöm azokat is, akiket munkájuk ma máshova szólított, lélekben velünk voltak! Hálásan köszönöm, hogy megtiszteltek jelenlétükkel. Én ebben a gesztusban a legfontosabb üzenetet látom: az együttműködést!” – közölte közösségi oldalán a politikus.

A Fidesz-KDNP térségi országgyűlési képviselője megjegyezte: még, ha néhány tekintetben mást is gondolnak egyes polgármesterekkel a politikáról, egy dologban biztosan egyetértenek: mindannyian szeretik az otthonukat és közösen fogják fejleszteni a térséget.

„Még egyszer köszönök minden egyes szavazatot, támogatást, kedvességet! Köszönöm a választási szerveknek, minden bennük dolgozónak a munkáját és külön köszönöm a szavazatszámlálók hatalmas erőfeszítését. Most is csak azt mondhatom, hogy az egész térségünkért, annak minden egyes lakójáért fogok dolgozni. Ölellek Benneteket!” – tette hozzá.

(Forrás és kép: dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.