Kitömte a szentendrei kaput a bronzéremre hajtó Kistarcsa

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kiütéses vereséget szenvedett hazai pályán a Szentendre VSE, ugyanis a bronzéremre pályázó Kistarcsa 0:5-re ütötte ki a vendéglátó alakulatot. Az FTC legendás BL csapatának gólvágójának, Goran Kopunovicnak a fia is betalálta a szentendrei kapuba.

A Pest megyei labdarúgó másodosztály Észak-csoportjában szereplő Szentendre április 30-án, szombaton a jó formában lévő Kistarcsai VSC-t fogadta. A hazaiak már a 9. percben hátrányba kerültek, ugyanis Czerman Márk előnyhöz juttatta a csapatát (0:1).

Az első félidő hajrájában még kétszer kapituált a szentendrei védelem: Goran Kopunovic 19 esztendős fia, Kopunovic Denis a 36. percben és a 45. percben is betalált, így 0:3-as eredménnyel fordultak pihenőre a felek.

A szünet után ismét kinyílt a gólcsap, Puskás Bendegúz László a 48. percben lőtte be a negyedik kistarcsai gólt, míg a végeredményt Czerman Márk állította be az 58. percben (0:5). Küzdelmes találkozó révén a sárgalapok is villantak. Szentendrei részről Kovács Balázs, Fischer Zsigmond Lóránt, Bózsik Dávid Krisztián és Imre Krisztián sárgult be. Kistarcsából Dolhai Máté, Czerman Márk, Besnyő Péter Dániel és Ujfalusi Attila neve került fel a lapra.

(Forrás: MLSZ Adatbank)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.