Vitályos Eszter: megérett a bővítésre a dunabogdányi iskola

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„A dunabogdányi általános iskola megérett a bővítésre! Ma délutàn az iskola fejlesztési terveinek bemutatóján jártunk” – közölte május 10-én, kedden közösségi oldalán dr. Vitályos Eszter.

1902. március 19-én a dunabogdányi képviselő-testület népiskola felépítéséről döntött, az intézmény pár nap híján két év alatt készült el. Az elmúlt évtizedekben folyamatos fejlődés jellemezte az iskolát – 1960-ban és 1991-ben új szárnnyal bővült a meglévő épület – most újabb projekt van láthatáron.

Dr. Vitályos Eszter, a Fidesz-KDNP térségi országgyűlési képviselője közösség oldalán azt írja, hogy a népességszám növekedése miatt, valamint a tantestület színvonalas munkájának a hozadéka, hogy az iskola kinőtte a jelenlegi területét és bővíteni kell a kapacitásait.

„A gyönyörű látványterveken és maketten láthattuk, hogy milyen lenne egy 21. századi iskola, amely teljes mértékben illene a településképbe. Az önkormányzattal és a tankerülettel közösen keressük a forrásokat a tervek megvalósításához! Hajrá Dunabogdány! Hajrá Pilis-Dunakanyar!” – tette hozzá a politikus.

(Forrás: http://dbiskola.hu/az-iskola-tortenete/, illetve dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

(Kép: dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.