A hajrában mentette döntetlenre a Szentendre a Vác-Deákvár elleni bajnokit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zsinórban három vereség után szerzett ismét pontot a Pest megyei labdarúgó másodosztály Észak-csoportjában szereplő Szentendre VSE, mely 2:2-es döntetlent játszott a Vác-Deákvár SE alakulatával.

A Csömör, a Kistarcsa és a Perbál elleni kiütéses zakók után ráfért a javítás a Szentendrére, mely május 15-én játszotta utolsó előtti hazai bajnokiját. Bár kiesési gondok nincsenek, azért egyáltalán nem mindegy, hogy a szentendrei labdarúgók milyen formában és eredményekkel zárják a szezont.

A Vác-Deákvár ellen a 32. percben került hátrányba a Szentendre, a vendégek 19-ese, Kiss Gábor bizonyult eredményesnek (0:1). Az egyenlítésre több mint fél órát kellett várni, a 65. percben büntetőhöz jutott a hazai alakulat, melyet Deák Ferenc érvényesített (1:1).

Az öröm nem tartott sokáig, mivel a vérszemet kapó váciak a 66. percben újra előnybe kerültek, Hegyvári Gergő szezonbeli negyedik gólját szerezte (1:2). Már úgy tűnt, hogy zsinórban összejön a negyedik szentendrei vereség, ám Egervári Márton másként gondolta és a 85. percben egy pontot megmentett a csapatának.

(Forrás: MLSZ Adatbank)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.