Megnyílt a pomázi Breier Farm Élménybirtok

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Nagy örömmel vettem részt egy ünnepi alkalmon: Pomázon, a Breier Farm Élménybirtok megnyitóján!” – közölte a napokban közösségi oldalán dr. Vitályos Eszter, Pilis-Dunakanyar térségének országgyűlési képviselője, aki sok sikert, jó egészséget kívánok a vállalkozásnak.

A politikus bejegyzésében rögtön leszögezte: a városi ember mára nagyon eltávolodott a természettől és az anyaföldtől és nem csak sztereotípia, de a nagyobb településeken élő gyermekek egy része a reklámok miatt tényleg azt hiszik, hogy a tehenek lilák.

„Miről beszélnek a konzervatívok, ha környezetvédelemre gondolnak, azaz mire gondolunk mi? Apró egységekre, személyes döntésekre, óvó és figyelő kistársadalmak erejére. A környezetvédelem elsősorban morális kérdés. Alapja az otthon, a család, a közösség, a nemzet, a táj, a haza, a hagyomány, a kulturális élettér szeretete. Nos, ezért is köszöntöm nagy-nagy szeretettel és lelkesedéssel a Breier Farm Élménybirtokának a megnyitóját!” – tette hozzá dr. Vitályos Eszter.

A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője méltatta a vállalkozást, mely egyrészt magas minőségű termékeket állít elő, negyvenöt új munkahelyet teremt és erősíti a térség társadalmának jövőképességét is.

Az élménybirtok egyébként május 14-15-én családi hétvégére várta az érdeklődőket. Volt 600 négyzetméteres ugrálóvár, 65 méteres Exathlon pálya, darts football verseny, sőt extrém trián bemutató is.

(Forrás és kép: dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.