Legnagyobb riválisát is legyőzte a Szentendrei NKE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Szoros mérkőzésen 25:23-ra verte meg a Szentendrei NKE felnőtt női kézilabda csapata az Esztergomi Vitézek RAFC alakulatát az NB II Észak-csoportjának 21. fordulójában. Amennyiben a Szentendre május 21-én legyőzi, vagy döntetlent játszik a Vác gárdájával, úgy veretlenül nyerik meg a bajnokságot.

A mérkőzés első gólját a második percben szerezte meg Vígh Patrícia (1:0), a vendégek csak a 4. percben tudtak egyenlíteni (1:1). A 12. percig fej-fej mellett haladtak a felek, majd Takács Angéla góljával átvették a vezetést. Ezután kisebb hullámvölgybe kerültek a hazaiak, míg a vendégek a 21. percben már négy góllal mentek (7:11).

Az időkérés jókor jött, sikerült rendezni a szentendrei védelmet és a támadójátékot, zsinórban szerzett négy gólnak köszönhetően Gaylhoffer Ildikó, Lukovics Boglárka Ágnes és Vígh Patrícia révén 11:11-re módosult az állás.

Gyakorlatilag a 28. perctől kezdve már előnyben volt a Szentendre és bár a második játékrészben több olyan periódus is akadt, amikor csak 1 gól volt a különbség a felek között, a hazaiak mindig borsot törtek az esztergomiak orra alá. Az utolsó találat is Vígh Patrícia nevéhez fűződik, aki 5 másodperccel a végső sípszó előtt bizonyult eredményesnek.

(Forrás: MKSZ Adatbank)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.