Lisa Marie Presley szerint néhai fia szerette volna az „Elvis” filmet

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lisa Marie Presley imádja Baz Luhrmann hamarosan megjelenő filmjét legendás édesapjáról, Elvis Presleyről, és úgy gondolja, hogy elhunyt fia szintén szerette volna – írja a CNN Entertainment.

Presley elismerően nyilatkozott az „Elvis” című filmről a hivatalos Instagram-profilján, bejegyzését azonban azzal kezdte, hogy a gyászáról és fia, Benjamin Keough elvesztéséről beszélt, aki 2020 júliusában, 27 évesen, látszólagos öngyilkosság következtében halt meg.

Azt írta, hogy „már jó ideje nem posztoltam, mert tényleg nincs sok mondanivalóm, mivel most és örökké gyászolni fogok a fiam elvesztése miatt”.

„Egészen elnyelt, ahogyan keresztülmentem ezen a borzalmas gyászon, amely teljesen elpusztította és szinte a semmivé törte össze a szívem és a lelkem” – olvashatjuk Presley írásában. „A másik 3 gyermekemen kívül már nem sok másra jut időm és figyelmem.”

Ám Presley azt is megírta, hogy eddig már kétszer látta az „Elvist”, és „ez semmihez sem foghatóan látványos”.

https://www.google.com/url?q=https://youtu.be/Y0-7oGPrX-s&source=gmail&ust=1653165093420000&usg=AOvVaw04GVbhhijRfvFH9X7EeJvU

„Abszolút kitűnő” – véleményezte a filmet. „Austin Butler [aki az apját, Elvis Presleyt játssza]  gyönyörűen közvetítette és testesítette meg édesapám szívét és lelkét.”

Luhrmann rendezését is dicséretben részesítette.

„Ebben a csodálatos filmben végig érezhetjük és tanúi lehetünk Baz apám iránti tiszta szeretetének, törődésének és tiszteletének, és ez végre valami, amire én, a gyermekeim és az ő gyermekeik örökké büszkék lehetünk” – nyilatkozta Presley.

Elmesélte, hogy leginkább azt élvezte, ahogy a három lánya, köztük Riley Keough színésznő „szemmel láthatóan megsemmisült a lehető legjobb értelemben, és olyan büszkeséggel töltötte el őket a nagyapjuk és az ő öröksége, amilyet korábban még nem tapasztaltam”.

„Megszakad a szívem, hogy a fiam nem lehet itt, hogy ezt lássa” – fogalmazta meg érzéseit Elvis Presley egyetlen gyermeke. „Ő is ugyanígy imádta volna.”

Az „Elvis”, amiben Tom Hanks is szerepel mint Tom Parker ezredes, június 24-én debütál a mozikban.

Forrás: CNN
Fordította: Répási Erna
Képek: Billboard, TODAY
Videó: YouTube

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.