Aranyérmet nyert Csehországban a pilisvörösvári HedoNick Pince rajnai rizlingje

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rajnai Rizling borunk nemzetközi elismerésben részesült. Büszkén jelentjük be, hogy fehér borunkat, Csehország idei nagy nemzetközi borversenyén, a Grand Prix Vinexen ARANYÉREMMEL jutalmazták” – írja közösségi oldalán a pilisvörösvári HedoNick Pince.

A Nick család 2018-ban alapította a HedoNick Pincét: generációkon át foglalkoznak szőlőtermesztéssle és borkészítéssel, így náluk biztos kezekben van a nedű. Honlapjuk szerint a bor mellett a gasztronómia és a természet is közel áll hozzájuk, így végső soron hobbijukból egy üzleti vállalkozás született.

Megjegyzik, hogy szőlőültetvényeik a badacsonyi borvidéken terülnek el, ezen belül is a Sabar-hegyen, jelenleg négy hektáron gazdálkodnak. Arra törekednek, hogy a modern technológiát ötvözzék a természetközeliséggel és a fenntarthatósággal.

Termékpalettájukban többek között Cabernet Sauvignon, Irsai Olivér, Kékfrankos Rozé, Szürkebarát és a díjnyertes Raznai Rizling is szerepel.

„A versenyen a cseh borok mellett közel húsz ország borait értékelte a főként borászokat tömörítő szakmai zsűri, amelybe 3 éve már Magyarország is delegál tagokat. Gyertek, kóstoljátok meg nálunk a HedoBarban, vagy rendeljetek webshopunkból!” – írták a megmérettetés kapcsán.

Ha további információkra van szükséged, itt bármit megtudhatsz a HedoNick Pincéről.

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.