Szállásadóknak tartanak szakmai tájékoztatót Visegrádon

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Szállásadók figyelem‼️Még lehet jelentkezni‼️ Szakmai tájékoztató indul‼️ A Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület Nonprofit Kft. (MTMT) és az Átölel a Pilis-Dunakanyar Szövetség szállásadóinak tájékoztatója a magán- és egyéb szálláshelyek minősítésének témakörében ad felvilágosítást” – közölte közösségi oldalán dr. Vitályos Eszter, a Pilis-Dunakanyar térségének országgyűlési képviselője.

A szakmai program 2023. február 13-án, hétfőn 18 órakor kezdődik a Visegrádi Thermal Hotel Visegrád****superiorban, ahol az előadók beszélni fognak a regisztráció folyamatáról, a kritériumrendszerről is. Említenek majd jó és rossz gyakorlatokat, valamint a helyszíni minősítésre való felkészülésre is rátérnek.

„Ezzel az együttműködéssel az igényes, fizetőképes külföldi és a természetszerető, családos turizmus egyik bástyája lesz a szeretett Pilis-Dunakanyarunk. A cél, hogy a turisztikai szolgáltatók, valamint a hozzá kapcsolódó beszállítók és kisvállalkozások megélhetését biztosítani tudjuk úgy, hogy közben a helyi lakosság nyugalmát is megőrizzük‼️” – tette hozzá dr. Vitályos Eszter.

A helyszínen az MTMT részéről Henyecz Krisztina turisztikai szakértő és Horváth István senior auditor ad felvilágosítást és válaszol a kérdésekre is, de a térség országgyűlési képviselője is jelen lesz.

Fontos, hogy a programon való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Az érdeklődők február 10-én, pénteken 16 óráig jelezhetik részvételi szándékukat az info@atolel.hu e-mail címen.

(Forrás és kép: dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.