Vitályos Eszter megköszönte a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkáját

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Igazi Hősök ‼️ Napokig túlélőket kerestek, éjjel-nappal a bajbajutott embereket mentették a magyar mentőcsapatok a földrengés után Törökországban. A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat 2️0 fővel és 4 mentőkutyával utazott ki a katasztrófa által sújtott térségbe, Hatayba – számolt be közösségi oldalán dr. Vitályos Eszter, aki megköszönte a csapat munkáját.

Pilis-Dunakanyar térségének országgyűlési képviselője közölte azt is, hogy a mentőcsoport tagjai szomorú és egyben felfoghatatlan történeteket meséltek el neki, de az a legfontosabb, hogy 17 ember életét tudták megmenteni.

„Fantasztikus emberek egytől-egyig (az itthon maradt kutató-mentő társaik is), ők azok, akik első szóra kockáztatják a saját életüket is azért, hogy mások élhessenek‼️

Köszönjük, hogy vagytok ‼️” – fejezte ki őszinte háláját a csapatnak.

Egyébként azt tudni kell, hogy a mentőszolgálat közösségi finanszírozásban működik. Éppen ezért, aki segítené munkájukat, az az adójának 1%-val is tudja őket támogatni. A szervezet adószáma: 18711509-1-13. Van lehetőség továbbá online is adományozni nekik:

Bakszámlára utalás: CIB 10700718-43073504-51100005
megjegyzés: adomány

(Forrás és kép: dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.