Felújították a leányfalusi szabadtéri sporteszközöket

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Leányfalu központjában, a sportpálya alatt, a kerékpárút mentén 2016-ban létesült a település Duna-parti fitneszpályája, melyet március utolsó napjaiban újítottak fel, így a tizenhárom elemet ismét rendeltetésszerűen lehet használni – közölte az önkormányzat.

Tájékoztatásuk szerint a szabadtéri sporteszközök egy része az eltelt évek alatt elhasználódott. Ez egyfelől bosszúság, másfelől jó érzés is, hiszen ez jelzi, hogy nem kihasználatlanul állnak a Duna mentén.

Az önkormányzat hozzátette, hogy a sportszereket gyártó céget sikertelenül keresték az elmúlt években az eszközök karbantartása miatt, ezért idén tavasszal a játszóterek rendszeres felülvizsgálatát is ellátó cégtől rendelték meg a teljes körű karbantartási munkákat, akik készséggel álltak rendelkezésre.

Bízunk benne, hogy a sportszerek hozzájárulnak a település lakóinak egészségmegőrzéséhez, kikapcsolódásához. Terveink között szerepel az eszközök alatti terület gumitéglázása is, reméljük hamarosan ezt is meg tudjuk oldani” – tették hozzá.

(Forrás és kép: leányfalusi önkormányzat)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.