Medencetisztítás miatt átmenetileg nem lesz víz Pilisszántó egy részén

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Medencetisztítási munkák miatt nyomáscsökkenés, illetve ivóvíz-szolgáltatás szünetelésére kell számítani április 14-én, pénteken 8-12 óra között Pilisszántó egy részén – közölte a DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt.

Tájékoztatásuk szerint vízhiányra kell számítani az Erdősor, Körte, Kökény, Galagonya, Szőlő és utcákban, a Szegfű lejtő, Diófa lejtő, Tanya u., Zerge u., Pintyőke köz területén is. Nem lesz víz továbbá az Őz utca 93. számtól felfelé és a Fogoly utca 51. számtól felfelé sem.

A szolgáltató azt kéri, hogy mindenki gondoskodjon a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről. Közölték azt is, hogy előre nem látható műszaki probléma miatt a karbantartás befejezésének időpontja akár későbbre is tolódhat.

A munkálatok ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében azt kérik, hogy mindenki zárja el a vízvételi helyeket vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot. A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő, a mosatás, fertőtlenítés miatt pedig erősebb klór szag érezhető. Ez a jelenség az egészségre ártalmatlan.

(Forrás: DMRV Zrt.)

(Kép: Pexels)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.