Harmincadik születésnapját ünnepelte a Pomázi Polgárőr Egyesület

Pinterest LinkedIn Tumblr +

1993 januárjától végzi a tevékenységét a Pomázi Polgárőr Egyesület, melynek harmincadik születésnapja alkalmából ünnepséget rendeztek – derül ki Vitályos Eszternek, a térség országgyűlési képviselőjének bejegyzéséből.

A politikus a közösségi oldalán azt írja, hogy könnyű arra a kérdésre válaszolni, mit tett a Pomázi Polgárőr Egyesület az elmúlt három évtizedben, gyakorlatilag vigyázták a rendet, a biztonságot, szükség esetén élelmiszert és gyógyszert is szállítottak a rászorulóknak. Egy szóval mindig azt tették, amivel szolgálták a lakóközösséget.

„A Pomázi Polgárőr Egyesület harmincadik születésnapján tisztelettel köszönöm eddigi példamutató munkájukat és szolgálatukat! Valamennyiüknek jó egészséget kívánok az elkövetkezendő harminc évhez! Ezen a ponton külön köszöntöm a családtagjaikat, hiszen az Ő támogatásuk is szükséges hozzá, hogy minél több erőt és energiát tudjanak a pomázi közösségre fordítani. Külön köszönjük Verebes Istvánné, Kata munkáját és azt, hogy mindig összefogta az egyesület munkáját! Nélküle ez nem sikerült volna!” – tette hozzá Vitályos Eszter.

A politikus továbbá megköszönte az Országos Polgárőr Szövetség elnökének, Túrós András altábornagynak az évtizedes támogatását, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnökének, dr. Bilisics Péternek, a Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársainak, és a pomázi önkormányzat korábbi és jelenlegi vezetőinek, hogy együtt ünnepelhettünk a kerek évfordulót.

(Forrás és kép: Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.