November 16-án lehet még átvenni az esővízgyűjtő-tartályokat Szentendrén

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nagy érdeklődés fogadta az önkormányzat ingyenes esővízgyűjtő-programját, már a meghirdetés napján a száz tartály gazdára talált – írj a szentendre.hu A városvezetés tájékoztatása szerint november 16-án, csütörtökön 15:30-16:30 között lehet még átvenni a tartályokat.

A település hivatalos oldalán is szerepel, hogy a városvezetés további száz tartályt rendelt meg, így összesen kétszáz szentendrei lakos jut hozzá ingyenesen a 300 literes tartályhoz. Akik eddig nem mentek el érte, azokat a napokban értesítették az újabb átvételi időpontról.

A tartályokat november 16-án,15:30-16:30 között a Városi Szolgáltató NZrt. teherportáján lehet átvenni (2000 Szentendre, Szabadkai utca 9., a szelektív hulladékgyűjtő szigettel szemben). Ha valaki nem tud személyesen elmenni, akkor meghatalmazottal veheti át a 8,2 kilogramm tömegű, 95 centiméter magas, 77 centiméter széles és 77 centiméter mély tárolót.

Nyomatékosan felhívják a figyelmet arra is, hogy további átvételi időpontra már nem lesz lehetőség, így érdemes most mindenképpen elmenni az ingyenesen beszerezhető esővízgyűjtőért. A városvezetés azt is közölte, hogy másik sikeres ökoprogramjuk keretében valamennyi jelentkező kap komposztládát, amelyeket még ebben a hónapban kiosztanak.

(Forrás: szentendre.hu)

(Kép: Pixabay)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.