Vitályos Eszter: zajlik a két törött szennyvízvezeték javítása

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Helyzet/Jelentés! A DMRV szakemberei jelenleg is dolgoznak két törött szennyvízvezeték javításán, amely érinti a 11-es számú főutat!” – közölte közösségi oldalán dr. Vitályos Eszter.

Pilis-Dunakanyar országgyűlési képviselője ismertette, hogy a vezeték két helyen tört el. A leányfalui helyszínen megtörtént a javítás, a szentendrei szakaszon még kedden zajlott a javítás. A tervek szerint a bontott útszakasz újraaszfaltozását követően még ezen a héten befejeződik a helyreállítás.

Dr. Vitályos Eszter hozzátette: a DMRV Zrt. vagyis a szolgáltató a tervezett munkáról Tahitótfalu és Leányfalu polgármestereit, valamint a Magyar Közút Nonprofit Zrt. illetékes munkatársait is tájékoztatta.

„Közúti jelzőlámpás forgalomirányítást alakítottak ki a közlekedés gyors és biztonságos bonyolítása érdekében, amit a reggeli és délutáni csúcs idején kézi irányításra váltanak, mert ezekben az időszakokban így hatékonyabb. Ha váratlan műszaki körülmény nem lép fel, terveik szerint december 6-án szerdán elkészül a munka, csütörtökön helyreállítják az útburkolatot és december 8-án, pénteken vissza tudják adni az úttestet teljes szélességében a közlekedés számára.

Legyünk óvatosak és vigyázzunk egymásra!” – írta az országgyűlési képviselő.

(Forrás és kép: Dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.