Vitályos Eszter: Petricskó Zoltán mindig Szentendre érdekeit tartotta a szeme előtt

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Petricskó Zoltán, a Fidesz-KDNP szentendrei polgármester-jelöltje olyan ember, aki kifogások helyett a megoldásokra törekszik – olvasható Vitályos Eszter országgyűlési képviselő közösségi oldalán.

A politikus megjegyezte: Petricskó Zoltán nem az egyéni, hanem a városi érdekekre fókuszál, káosz helyett rendet, másokra mutogatás helyett valódi cselekvést, illetve az elszalasztott lehetőségek helyett valódi fejlődést szeretne Szentendrén.

Vitályos Eszter a közösségi oldalán megjelent videóban kitér arra is, hogy Petricskó Zoltán Kárpátalján született, de több mint 30 éve szentendrei lokálpatrióta. Akár jótékonysági megmozdulásról, akár társadalmi felelősségvállalásról vagy éppen árvízi védekezésről volt szó, Petricskó Zoltán mindig a város érdekeit tartotta szem előtt.

„Zoli az az ember, olyan típus, aki mindig a megoldásokat keresi a kifogások helyett. Azért dolgozik, hogy az itt élőknek minél komfortosabb legyen Szentendrén élni. Petricskó Zoli volt már egy ciklusban Szentendre alpolgármestere és egyben a belváros képviselője is, és azt lehet mondani, hogy sosem volt szebb, rendezettebb és gondozottabb a belváros, mint abban az időszakban” – ismertette Vitályos Eszter.

Az országgyűlési képviselő említette azt is, hogy Petricskó Zoltán három dolgot tűzött a zászlajára: felelős gazdálkodás, értékőrzés és az egymásról való gondolkodást kiemelt céloknak tartja. Hozzátette: mindhárom nagyon fontos a mai világban.

„Hajrá, Petricskó Zoltán‼️ Hajrá, Összeköt Egyesület‼️ Hajrá, Szentendre‼️” – tette hozzá Vitályos Eszter.

(Forrás: Vitályos Eszter közösségi oldala)
(Kép: Petricskó Zoltán közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.