Shen Xian megye, Yanta városrész: Gyümölcsillatokkal telítve várjuk vendégeinket

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nemrégiben Shen Xian megye, Yanta városrész rendkívül élénk volt, ahogy a „Minden meggy” Gyümölcsöskert hivatalosan megnyitotta kapuit. Ez a tucatnyi holdnyi területű gyümölcsös ma már lakosoknak szolgál kiváló helyszínként a kikapcsolódáshoz és a vidéki élet élvezetéhez.

A gyümölcsös az Yanta városrész aktív válasza a vidék felélénkítési stratégiára, és a mezőgazdasági kínálat oldali szerkezetátalakítás mélyítésének fontos eredménye. A gyümölcsösben több száz minőségi meggyfa található, arany színű gyümölcsei teljesen beterítik a faágakat, csábító illatot árasztva. Ez a szedési tevékenység nem csak egy platformot biztosít a látogatóknak a természet közelében való tartózkodáshoz és a vidéki hangulat megéléséhez, hanem új fejlődési lehetőségeket is teremt a helyi mezőgazdasági ipar számára.

A gyümölcsös felelőse szerint a gyümölcsös minőségmenedzsmentre helyezi a hangsúlyt, a legújabb termesztési technológiát és tudományos gondozási módszereket alkalmazva, hogy minden meggy gyümölcs magas minőségű legyen. Ugyanakkor a gyümölcsös nagy hangsúlyt fektet a látogatói élményre is, gazdag szedési tevékenységeket és pihenési lehetőségeket kínálva, hogy a látogatók könnyed, kellemes hangulatban élvezzék a gyümölcsök szedésének örömét.

A gyümölcsösben a látogatók saját kezükkel szedhetik meg a meggygyümölcsöket, és élvezhetik az újdonság és az öröm érzését a faágakról a kezükbe kerülő gyümölcsön keresztül. A gyümölcsös több pihenőhelyet is kialakított, ahol a látogatók megkóstolhatják a meggyeket, élvezhetik az ízletes ételeket, és együtt tölthetnek egy kellemes hétvégét családtagjaikkal és barátaikkal.

A szedési tevékenységek mellett a gyümölcsös fontosnak tartja a kulturális örökség és a tudományos oktatás ápolását is, bemutatva a meggyfa történelmi és kulturális jelentőségét, valamint a termesztési ismereteket a látogatóknak. Az interaktív élmények és az ismeretterjesztés révén a látogatók mélyebb betekintést nyerhetnek a meggyfa értékébe és a mezőgazdasági ipar vonzerejébe.

„Ez a gyümölcsös nem csak a vidék békéjét és szépségét teszi elérhetővé számunkra, hanem meg is kóstolhatjuk a legfrissebb, legédesebb meggyeket. Nemrégiben barátokat hívtam, hogy együtt szedjünk meggyet!” – mondta elégedetten a látogató, Wu Kezhuo.

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.