Újabb mérföldkőhöz érkeztünk az M100-as és M10-es utak ügyében

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk az M100-as és M10-es utakkal kapcsolatban‼️” – közölte augusztus 27-én, kedden a közösségi oldalán dr. Vitályos Eszter, térségünk országgyűlési képviselője, aki úgy fogalmazott: az a cél, hogy elősegítsék és biztosítsák a térségben és az agglomerációban élők számára a zökkenőmentes közlekedést.

A politikus arról számolt be, hogy a közlekedésfejlesztés a Pilis-Dunakanyar térségének egyik legfontosabb megoldandó feladata, ezért augusztus 27-én Menczer Tamás, Erős Gábor és Tessely Zoltán országgyűlési képviselőkkel együtt Lázár János építési és közlekedési miniszterrel egyeztettek a választókerületünket részben érintő tervezett M100 autót (Bicske – M1 autópálya – Esztergom közötti szakasz) és az M10 gyorsforgalmi út megépítésével kapcsolatban.

„Miniszter úr ígéretet tett arra, hogy az M100-as autót – amely már építési engedéllyel rendelkezik – kivitelezésére feltételes közbeszerzési eljárást írnak ki, ezzel párhuzamosan megkezdik a 10-es számú főutat tehermentesítő elkerülő út, az M10 (Budapest-Kesztölc közötti szakasz, 2×2 sávos autóút) gyorsforgalmi út tervezését is.” – tette hozzá.

(Forrás és kép: dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.