Wangfeng város, Shen Xian, Shandong tartomány: A kulturális kezdeményezések mint a vidéki újjáéledés lelke

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Annak érdekében, hogy a közérdekű kulturális kezdeményezések elérjék a legkisebb közösségeket is, és összhangban legyenek az új korszak szellemiségével, Wangfeng város az elmúlt években különféle kulturális eseményeket szervezett, mint például kalligráfia- és festménykiállításokat, nyári esti gálákat, vörös dalversenyeket, tértáncversenyeket, valamint eredeti kis színdarabok és hagyományos szellemi kulturális örökség előadásait. Ezek a tevékenységek folyamatos belső motivációt biztosítottak a városi kulturális újjáéledéshez. A falusi és városi szintű Új Éra Kulturális Állomások olyan témákra összpontosítottak, mint a szép vidék építése, a megélhetési projektek és a kulturális átalakulások, évente több mint 500 vidéki színházi előadást és kulturális műsort szervezve. Ezek az események magas színvonalú kulturális erőforrásokat juttatnak el a vidéki közösségekhez, lehetővé téve a lakosok számára, hogy átéljék a mai jobb élet örömeit, így ezek a kulturális kezdeményezések valódi „szívmelengető projektté” váltak, amelyek széles körű közösségi elismerést nyertek.

Ezenfelül Wangfeng város hangsúlyt fektetett a széleskörű részvételre, integrálva különféle platformokat, mint például iskolák, falvak, közösségek és nyilvános terek. A város innovatív módon népszerűsítette az elméleti oktatást operák, jelenetek, ritmikus mesemondás és humoros párbeszédek formájában, „kis történetekkel” közvetítve „nagy elveket”, és helyi nyelvjárásban adta át a párt új eszméit és szellemiségét. Ez a megközelítés hatékonyan hozta közel az emberek hétköznapi életéhez a párt innovatív elméleteit. Az idei év eleje óta több mint 100 politikai és elméleti oktatási foglalkozást tartottak, népszerűsítve a szocialista alapértékeket.

Előre tekintve Wangfeng város továbbra is a közösségi kulturális munka fejlesztésére összpontosít, figyelembe véve az emberek szellemi és kulturális igényeit. A város tovább fogja innoválni a kulturális tevékenységeket, gazdagítja azok tartalmát, bővíti hatásukat, és előmozdítja az egészséges és pozitív kulturális szemléletet, ezáltal új lendületet adva a szocialista kultúra építésének az új korszakban.

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.