Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Piliscsabán

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kamion és személyautó ütközött össze Piliscsabán, a 10-es főút belterületi szakaszának 24-es kilométerszelvényénél, a Feketefenyő utcában szeptember 20-án, pénteken reggel 7 óra előtt.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesethez az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak, akik feszítővágó segítségével három embert kiemeltek a gépkocsiból. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A Rendőrség tájékoztatása szerint baleset következtében ketten vesztették életüket. A helyszínelést teljes útlezárás mellett kezdték meg a budaörsi rendőrök.

Frissítés: Sebő Katalin, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője a szendre365.hu-nak elmondta, hogy a helyszínre több mentőegységet, köztük mentőhelikoptert is riasztottak. Két férfi a baleset következtében sajnos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették. Egy férfit sikeres újraélesztést követően súlyos-életveszélyes állapotban légi úton, további egy személyt pedig könnyebb sérülésekkel földi úton szállítottak kórházba.

Borítókép: 10-es út Facebook csoport

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.