Sírkertészeti vállalkozás indult térségünkben

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A Sírkertészet.hu olyan szolgáltatást nyújt, amely segít megőrizni a szeretteink emlékét akkor is, ha rajtunk kívülálló okok miatt nem tudunk eljutni a temetőbe.

A vállalkozás gondoskodik a sírok rendben tartásáról, a virágok ültetéséről és locsolásáról, a koszorúk és gyertyák elhelyezéséről, valamint a síremlékek tisztításáról is. A Sírkertészet.hu ügyfelei online vagy telefonon megrendelhetik a kívánt szolgáltatást. Az elkészült munkát fotóval dokumentálják „ilyen volt-ilyen lett” és elküldik a megrendelőnek az általa megadott e-mail címre. A vállalkozás árai versenyképesek, a szolgáltatás minősége garantált. A sírgondozási vállalkozás célja, hogy megkönnyítse az ügyfelek számára a szeretteik sírjainak gondozását, illetve, hogy méltó módon őrizze a halottak emlékét. Szolgáltatási területeik: Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Solymár, Pilisszántó, Dorog.

A vállalkozás a sírkertészet mellett sírkeretek készítését is vállalja. A fából készült sírkeretek természetes megjelenést kölcsönöznek a síremléknek, a meleg színek és a fa textúrája emlékeztet bennünket a természet szépségére és az életre. Mindemellett a fa sírkeretek környezetbarát alternatívát is jelentenek. A sírkeretek egyedi tervezésűek is lehetnek, melynek során kiválaszthatják a méretet, a formát, a színt és a gravírozást is, így méltó emléket állíthatunk elhunyt szerettünknek. A sírkeret és síremlék készítő vállalkozás olyan szolgáltatást nyújt, amely a legegyszerűbb sírkeretek elkészítésétől kezdve az egyedi síremlékek készítésén keresztül a helyszíni munkálatokig bezárólag vállalja a teljesítést a megrendelő igényeit figyelembe véve. Szolgáltatási területeik: Budapest, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pilisszántó, Pilisszentiván, Solymár, Piliscsaba, Tinnye, Pilisjászfalu, Leányvár, Dorog, Esztergom.

A sírkertészeti szolgáltatásról további részletek IDE KATTINTVA érhetők el, míg a sírkeretekről ITT találnak információkat!

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.