Jött, látott, kiütéses sikert aratott a bajnoki címről álmodozó Szentendre

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Az előző hétvégi vereség után kiütéses sikert aratott a Dunakanyar SE-Szentendre a Pest vármegyei labdarúgó másodosztályú bajnokság Északi csoportjában. A Valkói KSK elleni 0:7-es győzelemnek köszönhetően tovább tapad a Szentendre az éllovas Isaszegre.

Az előző heti vereségtől eltekintve jó formában van a szentendrei alakulat, mely most hétvégén Valkóra látogatott. A találkozó 11. percében Bonifert Máté János kezdte meg büntetőből a gólgyártást (0:1), majd Egervári Márton a 24. percben (0:2), Deák Ferenc pedig a 42. percben (0:3) talált be.

A szünet után is „nyitva maradt” a gólcsap, Bonifert Máté János a 49. percben megszerezte második gólját (0:4). Az 55. percben Málits Márkó is feliratkozott a góllövők listájára (0:5). A 62. percben ismét Bonifert Máté János került helyzetbe, aki élt is a lehetőséggel, ezáltal mesterhármassal zárta a mérkőzést (0:6). A végeredményt Egervári Márton állította be a 67. percben (0:7).

A Dunakanyar SE-Szentendre 6 fordulót követően 15 ponttal a második helyen áll a tabellán. A következő mérkőzés október 6-án lesz 15 órakor hazai pályán a Leányfalui SE ellen.

(Forrás: MLSZ Adatbank)

(Kép: Pixabay)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.